Ready 2 Tack

Ready 2 Tack

Cadans in Innovatie

R2T helpt uw technisch maakbedrijf bij de inrichting van een innovatief kwaliteitssysteem voor product ontwikkeling en realisatie. Ready 2 Tack staat voor "Klaar om te Wenden", klaar om van koers te veranderen. De aanpak bestaat uit 3 stappen.


Vraag & Analyse


R2T maakt een quick scan van uw kwaliteitsorganisatie en levert een plan van aanpak op voor implementatie. Daarbij betrekken we direct de medewerkers zodat ze al in aanraking komen met de applicatie waarop het kwaliteitssysteem is gebouwd.


Opdracht & Uitvoering


We begeleiden uw medewerkers bij de systematische uitvoering van uw realisatie processen. We installeren de processen, templates, checklists, richtlijnen en geautomatiseerde formulieren. We zorgen dat uw medewerkers zich vertrouwd voelen met de nieuwe omgeving en dagelijks gebruik maken van de nieuwe mogelijkheden die het systeem biedt.  


Continu Verbeteren


De operationele processen zijn ingevoerd, uw medewerkers zijn gewend om met het nieuwe kwaliteitssysteem te werken en maken actief gebruik van de inhoud en de diverse functies. De volgende stap is dat uw medewerkers zelf verbeteringen kunnen implementeren. R2T helpt mee om de structuur voor Continuous Improvement op te zetten en cadans te brengen in de uitvoering. Het doel is dat uw organisatie geheel zelfstandig vervolgens bezig is met het continu verbeteren en innoveren van uw kwaliteitssysteem.